Fa dies que des del blog no comentem les novetats en el marc de l’Any de la Computació, però ja toca posar-vos al dia, perquè el panorama ha millorat molt :)

powuab.png

Del 14 al 18 de Gener molts podreu fer el vostre somni realitat! Jugar de forma legal amb màquines de l’Autònoma xD

Doncs sí, s’ha organitzat unes jornades dedicades al món del videojoc on podreu participar en les competicions de Warcraft III: Frozen Zone, Wii Sports Tennis, ProEvolution Soccer 2008, Tetris i Project Gotham Racing 4.

Si sou els millors guanyareu des d’una pantalla TFT de 20″ fins a una Nintendo DS o una Wii o una PS3 o una XBO360!!! Si voleu participar-hi us haureu d’inscriure abans del 10 de Gener.

També hi haurà activitats acadèmiques relacionades amb aquest món: Pel moment només sabem que el dia 15 de Gener podrem assistir a xerrades amb Alexey Pazhitnov (inventor del Tetris) i Chris Deering (expresident de Sony Entertainment Europe i director de l’Edinburgh Interactive Festival)

+ info: Any de la Computació: POW UAB

Altres Activitat Programades

A partir del Gener de 2008 s’inicia la major part de les activitat on es celebren les Jornades d’Art Digital, de Realitat Virtual i de Biociències. I podrem veure xerrades de personatges rellevants com Mateo Valero, Richard Stallman, Bruce Schneier i molts altres que no podem reproduir aquí :)

+ info: Us recomanem que visiteu el calendari d’activitats acadèmiques

Anuncis