Que falti poc per marxar de vacances no vol dir que no quedin coses per fer, i encara menys que no es faci res interessant a l’ETSE o a la UAB. Aquí tenim un parell de coses que us poden interessar:

FÒRUM DE L’OCUPACIÓ ETSE

Els propers dies 10, 12, 13 i 14 de Desembre es celebra el I Fòrum d’Ocupació de la Universitat Autònoma de Barcelona. En aquesta ocasió no només podrem veure els ja mítics estands de passadís, sinó que també s’han organitzat un seguit de conferències per part de les empreses o entitats en les quals es tracten temes d’interès tècnic, social o de desenvolupament personal.

A la ETSE el Fòrum tindrà lloc els dies 12 i 13 de Desembre on hi ha programat un gran ventall de conferències i presentacions de Màsters Oficials. Us que recomanem que doneu un cop d’ull al programa. Segur son del vostre interès!

+ info: web de les Jornades

ENRIQUE BUSTAMANTE A LA UAB

Per a tots aquells interessats en les TIC i en l’impacte d’aquestes en la comunicació social potser us interessa aquesta activitat:

InCom-UAB convida el catedràtic de la Universitat Complutense de Madrid especialista en polítiques de comunicació, Enrique Bustamante. El reconegut doctor impartirà una conferència oberta a tots els alumnes de la Facultat de Ciències de la Comunicació i un taller adreçat als estudiants de Doctorat.

La conferència serà dimecres 12 de Desembre sota el títol El futur del servei públic a Espanya, a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació.

Anuncis